Recensies

Ben jij op de Wellness Verwendag 2023 geweest? Hopelijk heb je genoten! Deel jouw ervaring met ons en schrijf hieronder jouw review.

18 reacties op “Recensies

 1. Het was voor mij de 1e keer en ik heb ontzettend genoten. Perfecte organisatie en volgend jaar ben ik er weer. Het is met recht een super verwendag geweest. Bedankt voor alles.

 2. Heel hartelijk dank voor de super lekkere verwendag. We hebben genoten.
  Zeker de leuke loterij met “notaris, dokter Frits” was erg gezellig. Compliment voor alle vrijwilligers en dames van CWZ voor deze mooie dag.

 3. Ik wil mijn dochter Mila bedanken voor het heerlijke cadeau wat ik gekregen heb; een wellness verwendag. En ook alle dames die dit mogelijk hebben gemaakt.

 4. Hartelijk dank voor de ontzettend fijne verwendag.
  Een woord van dank is zeker op zijn plaats voor iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt maar vooral de saunameester(es) Jos en Gabriella (wat waren ze weer goed!)
  Heel graag tot volgend jaar.

 5. Het was voor mij de 1e keer, en na de operatie afgelopen juli ook de eerste keer weer in een sauna. Door met ‘lotgenoten’ te zijn, kon ik makkelijk over de drempel heen stappen van ongemak. Missie geslaagd door de perfecte organisatie en gezellige sfeer! Dank aan alle hartelijke vrijwilligers!

 6. Francine Verhoeven
  Ik wil graag iedereen bedanken die voor mij deze dag hebben mogelijk gemaakt. Het was voor mij de 2e keer en heb intens genoten. Live muziek bij de op gieting….emotioneel…raakte me. Volgend jaar ben ik er weer bij. Dank hiervoor.

 7. Wat geweldig dat jullie, organisatie/vrijwilligers/sponsors, dit mogelijk maken. Op uitnodiging van mijn lieve zus een heerlijke dag gehad. Het hoogte punt was de opgieting met live muziek. Emoties (die ik nog niet veel had ervaren) en kippenvel kreeg ik van de setting en prachtige stem.
  Dank voor deze mooie dag.

 8. Wat n geweldige dag. Ik wil iedereen bedanken vooral de opgieting met live gezongen muziek kippenvel. Ook de vrijwilligers bedankt. Mocht ik de kans krijgen om er volgend jaar weer bij te zijn kom ik zeker terug. Iedereen bedankt

 9. Wederom (voor mij de derde keer) een fantastische dag gehad. Alle vrijwilligers hartelijk dank, vooral Jolanda en John voor de fijne opgietingen (jammer geen live muziek voor mij i.v.m slechthorendheid) en Jos natuurlijk met zijn verwennende klankschalensessie.
  Graag ben ik volgend jaar weer van de partij.

 10. Het was voor mij de eerste keer…ik heb samen met mijn allerbeste vriendin een heerlijke dag gehad! Was goed georganiseerd…lekker genoten…dank aan alle vrijwilligers en sponsors! En wat kan Mindy goed zingen! Kippenvel!

 11. Een geweldig fijne dag gehad gister. Dank aan alle vrijwilligers! Was voor mij de eerste keer , heb genoten! Hopelijk tot volgend jaar.

 12. Ik ben nu voor de derde keer geweest. Het was echt een heerlijke dag en ik heb er weer enorm van genoten. Ik ga altijd samen met 1 of 2 van mijn maatjes waarmee ik chemo heb gehad en voor ons is het dan ook tegelijkertijd een soort van re├╝nie. Ik wil iedereen van harte bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk tot volgend jaar ­čÖé

 13. Ik ben vorig jaar op de borstkankerverwendag geweest, en dat was super! Vooral ook, omdat ik na mijn amputatie, zonder reconstructie, niet wist of de sauna voor mij nog leuk zou zijn. Na die verwendag, ben ik alweer een paar keer naar de Wellnessboot geweest, daarbij heeft de verwendag zeker geholpen, om mij weer zover te krijgen, heel erg bedankt!

 14. Gisteren weer een prachtige zonnige dag gehad bij de wellnesboot. Geweldig wat de vrijwilligers allemaal doen voor de (ex)pati├źnten. Het mag met recht een verwendag genoemd worden. Ik heb genoten van alles. Volgende jaar hoop ik er weer bij te mogen zijn. BEDANKT­čĹŹ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *