Nieuwsbericht 2018

Persbericht

7e editie Wellness Verwendag voor vrouwen met borstkanker wederom een groot succes.

De op dinsdag 9 oktober gehouden Wellness Verwendag op de Wellnessboot in Mill was een groot succes. Deze dag werd georganiseerd door de Stichting Borstkanker Verwendag, in samenwerking met de Wellnessboot Mill en diverse ziekenhuizen in de regio zoals Bernhoven Uden, Maasziekenhuis in Boxmeer en CWZ in Nijmegen. Deze dag was speciaal georganiseerd voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling zijn of waren bij één van deze ziekenhuizen. Meer dan 200 dames lieten zich heerlijk verwennen, deelden ervaringen, wisselden tips uit maar genoten vooral van een heerlijk ontspannen dag.

Stichting Borstkanker Verwendag organiseert elk jaar een dergelijke verwendag, om deze vrouwen (inclusief introducé) eens lekker in de watten te leggen en een ontspannende dag aan te bieden. Niet toevallig gebeurt dat in ‘borstkankermaand’ oktober. Zo begon de dag met een lekkere smoothie bij ontvangst waarna er eerst een rondleiding op het programma stond. Daarna konden de gasten genieten van alle wellnessfaciliteiten, inclusief een verrassingsbehandeling en lekker eten. Uiteraard was dit alles met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook lagen er een badjas, badhanddoeken en badslippers klaar voor de dames. Ook dit jaar kwam Mindy Broeren, woonachtig in Mill en bekend van RTL 4 The Voice of Holland, haar muzikale bijdrage leveren. Zij heeft op deze bijzondere dag live gezongen tijdens verschillende opgietsessies wat veel emoties losmaakte bij de bezoekers.

Gezien de organisatie ook dit jaar weer vele positieve reacties heeft mogen ontvangen zal dit initiatief volgend jaar zeker een vervolg krijgen en wel op dinsdag 8 oktober 2019. Noteer deze datum alvast in uw agenda.
Wilt u zeker zijn van een plekje? Aanmelden en meer informatie vindt u op www.stichtingborstkankerverwendag.nl. Meer informatie over de Wellnessboot vindt u op www.wellnessboot.nl.