Nieuwsberichten

Stichting Borstkanker Verwendag is regelmatig in het nieuws. Onderstaand het officiele persbericht betreft de editie van 2023.

Maart 2023

Stichting Borstkanker Verwendag organiseert Wellness Verwendag voor (ex)borstkankerpatiënten.

Mill –  Aandacht en tijd voor mensen die te maken hebben met borstkanker, is meer dan belangrijk. Daarom zetten Stichting Borstkanker Verwendag en BLUE Wellness zich samen in voor (ex)borstkankerpatiënten door het organiseren van een zorgeloze en bovenal ontspannen wellness dag. Dit jaar zal de Wellness Verwendag plaatsvinden, in de borstkankermaand, op 10 oktober 2023 in het Brabantse Mill.

Jubileumeditie Borstkanker Verwendag
Elk jaar wordt er in de ‘’borstkankermaand’’ oktober de Borstkanker Verwendag georganiseerd. Dit initiatief is gestart door Stichting Borstkanker Verwendag om (ex)borstkankerpatiënten een ontspannen en bovenal zorgeloze dag te bezorgen met een compleet verzorgd wellnessarrangement. Komende editie zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober op de BLUE Wellnessboot in Mill, waar de vrouwen volledig in de watten gelegd zullen worden.

Corine van Kempen-Nijtmans is mede-organisator en bestuurslid van Stichting Borstkanker Verwendag. “Na de diagnose borstkanker durven vrouwen vaak niet (meer) onbezorgd naar de sauna. De stap om weer te gaan is vaak erg groot. Wij proberen met deze speciale verwendag de drempel te verlagen en de dames voor heel even te ontzorgen. Een dag waarop ze even niet met deze vreselijke ziekte bezig zijn maar een dag waarop ze volop kunnen genieten”, aldus Corine.

Samenwerking met BLUE Wellness
De Wellness Verwendag wordt georganiseerd in samenwerking met BLUE Wellness, de wellness- spa-, en beautylocaties van Fletcher Hotels. ‘’Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief voor deze (kwetsbare) vrouwen. We krijgen steeds vaker te maken met vrouwen die niet meer naar de sauna durven terwijl zij het juist zo hard verdienen en nodig hebben. Tijdens deze Wellness Verwendag kunnen we hen volledig in de watten leggen!‘’ aldus Pim Giesbers, manager BLUE Wellness | Spa | Beauty. Tijdens deze dag genieten de vrouwen van alle sauna- en wellnessfaciliteiten die BLUE Wellnessboot Mill te bieden heeft inclusief diverse thema opgietingen en een verrassingsbehandeling. Ook voor een heerlijke lunch en een drankje wordt gezorgd. Bij het uitchecken ontvangen alle vrouwen een goed gevulde goodiebag.

Inschrijving
Vrouwen die interesse hebben om deel te nemen op 10 oktober kunnen zich al inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.stichtingborstkankerverwendag.nl. Meer informatie over BLUE Wellnessboot Mill is te vinden op www.bluewellnessboot.nl.

Locatie: De Wellness Verwendag 2023 vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023 bij BLUE Wellnessboot Mill, Hoogveldseweg 1, Mill, Noord-Brabant.

EINDE PERSBERICHT.