Opgietingen met live zang

Om de Wellness Verwendag te kunnen organiseren is Stichting Borstkanker Verwendag grotendeels afhankelijk van sponsoring. Om geld in te zamelen voor deze dag zingt Mindy Broeren, ook wel bekend van The Voice of Holland op RTL 4, ieder jaar live tijdens twee opgietsessies op de Wellnessboot in Mill. Voor slechts € 5,- per persoon kunnen gasten genieten van deze bijzondere opgieting. Het bedrag wat hiermee opgehaald wordt gaat rechtstreeks naar Stichting Borstkanker Verwendag.

Op de Wellness Verwendag zelf zingt Mindy ook live tijdens verschillende opgietsessies. Deze opgietingen zijn ieder jaar weer een groot succes. Volgens één van de saunagasten: “In één woord: WAUW! Wat een stem, wat een sfeer. Heel bijzonder om mee te maken”.

Op dinsdag 8 oktober, op de Wellness Verwendag van 2019  zal Mindy Broeren wederom weer live zingen tijdens twee opgietsessies.