Inschrijven

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden. 

De Wellness Verwendag vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2023 bij de BLUE Wellnessboot in Mill. Iedereen geniet deze dag van een exclusief samengesteld luxe verwenarrangement. Het tarief voor dit arrangement is voor patiënten € 19,50. Wij bieden iedereen de mogelijkheid een vrouwelijke introducé (bijvoorbeeld je moeder, zus of vriendin) mee te nemen voor een speciale prijs van € 48,50.

Meld jezelf en je eventuele introducé vrijblijvend aan via onderstaand inschrijfformulier.  De inschrijfprocedure loopt tot 1 september 2023, daarna vindt er een loting plaats en krijg je medio september 2023 bericht van ons of je kunt deelnemen aan de Wellness Verwendag.

Schrijf je in voor de verwendag!
  JaNee

  Overdag's AvondsBeide

  JaNee


  JaNee


  Bevestigingsmail
  Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten automatisch een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze e-mail in je SPAM-box terecht komt.

  Persoonlijke gegevens
  Om wachttijden bij aankomst bij de Wellnessboot te voorkomen, vragen wij toestemming om jouw persoonlijke gegevens eenmalig aan de Wellnessboot te verstrekken. Dit is nodig om je op de Wellness Verwendag toegang te kunnen geven tot de Wellnessboot. Op de dag zelf hoeft dan niemand zich meer te registreren. Dit scheelt veel wachttijd. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of jouw gegevens eenmalig verstrekt mogen worden óf dat de Wellnessboot jouw gegevens mag bewaren, zodat je op de hoogte blijft van leuke acties en aanbiedingen. Wanneer je een introducé meeneemt naar de verwendag, heeft de Wellnessboot ook haar gegevens nodig.

  Afmelden
  Mocht je op de verwendag onverhoopt verhinderd zijn, wil je dat dan zo snel mogelijk aan ons doorgeven? Dit kan door een e-mail te sturen naar info@stichtingborstkankerverwendag.nl